Яремчук: Не можу взяти зброю до рук зараз, проте я можу боротися за мою країну у футболі

Роман Яремчук, slbenfica.pt

Нападник Бенфіки прокоментував вихід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Лісабонська Бенфіка напередодні зуміла здолати амстердамський Аякс у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА на полі суперників (1:0), завдяки чому вийшла до наступного раунду змагань.

Аякс — Бенфіка 0:1 Відео голу та огляд матчу

Нападник "орлів" Роман Яремчук, який з’явився на полі на 72-й хвилині зустрічі, після фінального свистка розповів про свої враження від гри команди звітного вечора.

"Я вважаю, що зараз ми маємо надзвичайний набір гравців, які є виконавцями безперечно високого рівня. Ми маємо ресурси, маємо мрію, тому боремося до останнього на футбольному полі. Це була дуже важка гра для нас, проте ми у підсумку вийшли до наступного раунду.

Під час усього матчу ми відчували надзвичайно високий пресинг від Аяксу. Коли мене випускали на заміну, тренер доручив мені чіплятися та утримувати м’яч в атаці для своїх партнерів та спробувати забити бодай гол.

Зараз дуже важкий час для мене та моєї країни, проте я — професіональний гравець. Я повинен боротися тут, на футбольному полі, моєму власному фронті. Мої друзі воюють за Україну. Я роблю все, що тільки можу.

Я не можу взяти зброю до рук зараз, проте я можу боротися за мою країну у футболі, намагатися представити свою країну всьому світові за допомогою власної гри. Звісно, що я постійно думаю про те, що зараз відбувається в Україні, проте зараз є так, як є", — розповів український футболіст.

Нагадаємо, що лісабонська Бенфіка в національній першості відстає від лідера у особі Порту на 12 очок.