Лаутаро: Інтер знову довів, що є хорошою командою

Лаутаро Мартінес, Getty Images

Форвард Інтера прокоментував виліт команди із Ліги чемпіонів.

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА міланський Інтер зумів здобути перемогу над англійським Ліверпулем (1:0), проте цього не вистачило для виходу до наступного раунду.

Ліверпуль — Інтер 0:1 Відео голу та огляд матчу

Після закінчення гри, нападник "нерадзуррі" Сімоне Індзагі прокоментував виступ своєї команди.

"Ми зробили в цій грі те, що й хотіли — показали характер та бажання грати у наступному раунді плей-офф. Коли з такою амбіційною задачею ви виходите грати на одну із найбільш складних арен у Європі, а потім залишаєтеся вдесятьох, це б’є по вашому настрою.

Ми маємо негайно перегорнути сторінку та намагатися дивитися вперед. Ми вже вилетіли з Ліги чемпіонів, проте в нас ще є Кубок Італії та Серія A. Треба просуватися у бік успіху в цих турнірах, вчитися на помилках та вдосконалюватися.

Для мене було важливо забити сьогодні, адже до цього я бозна скільки не відзначався голом. Намагаюся віддавати цьому клубові всі свої сили заради партнерів по команді, які так багато дають мені зі свого боку.

Інтер знову довів, що є хорошою командою, проте нам ще треба додавати в певних деталях. Сьогодні відбулося те саме, що колись було з нами в Мадриді: залишилися вдесятьох та отримали важку гру", — підсумував аргентинський футболіст.

Нагадаємо, що ще одним учасником 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА стала мюнхенська Баварія.

Джерело: Football Italia