Клопп: Дуже вдячний містеру Індзагі за гру

Юрген Клопп, Getty Images

Керманич Ліверпуля прокоментував вихід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Англійський Ліверпуль напередодні зумів здобути путівку до наступного раунду Ліги чемпіонів УЄФА, хоча й програв матч-відповідь міланському Інтеру на своєму полі (0:1).

Ліверпуль — Інтер 0:1 Відео голу та огляд матчу

Після закінчення гри, головний тренер "червоних" Юрген Клопп розповів про свої враження від гри його команди у звітній дуелі.

"Труднощі, із якими нам довелося зіштовхнутися сьогодні, були досить близькими до того, що я очікував. Інтер — надзвичайно якісна команда, що створена саме для таких ігор, коли перемогу треба було здобувати до останнього.

Ми не грали блискуче, проте мали відмінні нагоди. Ця стадія змагань складається з двох матчів, тому нема нічого дивного у тому, що вони виграли один з них, проте ми у підсумку пройшли далі. Уважаю, що ми мали б зіграти краще проти дуже важкого суперника.

Гра вийшла дійсно дуже цікавою. Так, ми зрештою їх програли, що не може бути круто для нас. Звісно, що ми не виходили на поле з думкою, що можемо програти.

Суперник створив нам певні труднощі, проте, якби ми використали хоча б частину своїх нагод, то виграли би без усіляких питань. Дуже багато втрат м’яча було з нашого боку. Часто м’яч знаходився у повітрі, тому гра була більше схожа на бій проти вітру.

Контрпресинг не працював належним чином. Ми завжди були десь поруч із чужим штрафним, проте недотискали суперників. Не було якогось імпульсу в нашій грі.

Я дуже вдячний містеру Індзагі за цю гру. У нього дійсно сильна команда, проти якої складно грати тактично. Проте, ми у наступному раунді — це найбільша новина на поточний день", — підсумував німецький спеціаліст.

Нагадаємо, що ще одним учасником 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА стала мюнхенська Баварія.

Джерело: Football Italia