Гендиректор Партизана — про те, що гравці Динамо не потисли руки суперникам: Чим завдячувати такій неспортивній поведінці?

ФОТО: М. Антић

Кияни скасували офіційні заходи напередодні матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Генеральний директор Партизана Мілош Вазура відреагував на слова головного тренера Динамо Олександра Шовковського, який перед очним матчем команд у відборі Ліги чемпіонів засудив участь сербського клубу в товариських іграх у Росії.

"Чим завдячувати такій неспортивній поведінці? Наша країна не відмовилася від визнання територіальної цілісності цієї країни.

Ми повинні відповісти, запитавши, що зробила Україна щодо агресії НАТО проти нашої країни, і що нам слід робити і як ми повинні на них реагувати?

Чому хтось ставить себе на п'єдестал морального судді і судить виходячи з цього про справи і поведінку сербів і дає нам уроки без жодних аргументів?! Чи засудили вони коли-небудь цю агресію або дистанціювалися від злочинів, скоєних проти нас?

Чому таке судження і засудження поширюється і на спортивні поля? Цьому не місце в спортивних змаганнях. Сербія послідовно тримається осторонь усіх військових конфліктів і наполегливо проповідує мир", — цитує Вазуру "Спортски Журнал".