Ліга чемпіонів. Група A. Напередодні

Ліга чемпіонів. Група A. Напередодні

Football.ua представляє прев'ю поєдинків третього туру групового етапу Ліги чемпіонів у квартеті A.

У рамках квартету A групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА увечері на нас чекають два протистояння: Галатасарай зіграє проти мюнхенської Баварії, тоді як Манчестер Юнайтед прийме на своєму полі Копенгаген.


ГАЛАТАСАРАЙ — БАВАРІЯ

ВІВТОРОК, 24 ЖОВТНЯ, 19:45. РАМС ПАРК, СТАМБУЛ. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ДАВІДЕ МАССА (ІТАЛІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Галатасарай дуже непогано стартував у груповому етапі Ліги чемпіонів, і на даний момент турецький гранд виглядає доволі реальним претендентом на вихід у плей-оф найпрестижнішого єврокубкового турніру. Команда Окана Бурука у першому турі зіграла внічию з Копенгагеном, а потім здобула свою першу в історії гостьову перемогу над Манчестер Юнайтед. У внутрішній першості у Галатасарая також все дуже непогано: у дев'яти стартових турах вони здобули вісім перемог і одну нічию, відстаючи від лідируючого Фенербахче на два очки. Загалом можна зробити висновок, що Галатасарай точно не можна недооцінювати будь-якому супернику.

Однак зараз перед стамбульським клубом стоїть дуже непросте завдання — досягти успіху в матчі з мюнхенською Баварією, яка виграла 15 останніх зустрічей групового етапу Ліги чемпіонів. Здавалося, що ця вражаюча серія "червоних" сенсаційно перерветься у другому турі проти Копенгагена, проте підопічним Томаса Тухеля все ж вдалося здійснити камбек у другому таймі після програної першої половини зустрічі. Втім, не можна сказати, що нинішня Баварія є ідеальною командою — Тухель продовжує шукати баланс у лінії оборони, тоді як у турнірній таблиці Бундесліги "червоні" поки що задовольняються третім місцем, поступаючись леверкузенському Баєру та Штутгарту. У той же час, до атаки Баварії набагато менше питань, де систематично продовжує забивати Гаррі Кейн.

За версією букмекерів, фаворитом у цьому протистоянні є підопічні Томаса Тухеля. Так, на перемогу Баварії пропонується коефіцієнт 1,46, тоді як потенційний успіх Галатасарая оцінюється показником 6,70. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 5,20. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Галатасарай: Муслера — Бої, Санчес, Бардаджі, Анхеліньо — Айхан, Торрейра, Актюркоглу — Тете, Ікарді, Заха

Баварія: Ульрайх — Сарр, Кім, Де Лігт, Девіс — Кімміх, Лаймер, Мусіала — Сане, Кейн, Коман

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 1:2

 


МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД — КОПЕНГАГЕН

ВІВТОРОК, 24 ЖОВТНЯ, 22:00. ОЛД ТРАФФОРД, МАНЧЕСТЕР. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — МАРКО ГВІДА (ІТАЛІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Манчестер Юнайтед на даний момент є одним із головних розчарувань в англійському футболі на старті нового сезону. Підопічні Еріка тен Гага не тішать ані результатами, ані рівнем свого футболу. Завдяки перемозі над Шеффілд Юнайтед, який посідає останній рядок у таблиці АПЛ з одним набраним очком у дев'яти матчах, "червоні дияволи" піднялися на восьме місце. Однак навіть з такого рівня суперником у МЮ були помітні проблеми, а ті три набрані очки аж ніяк не можна назвати простими. У Лізі чемпіонів у манкуніанців поки що все також дуже погано — поразки від Баварії та Галатасарая у двох стартових турах. І поки що дуже важко сказати, коли криза колективу тен Гага підійде до свого кінця.

Копенгаген, у свою чергу, можливо, візуально поступається своїм суперникам у групі А за класом та статусом, однак, з іншого боку, команда Якоба Неструпа є чинним чемпіоном Данії і в новому сезоні також зберігає на даний момент лідерство у турнірній таблиці внутрішньої першості. Також не можна не відзначити, що в другому турі групового етапу Ліги чемпіонів Копенгаген був досить близький до того, щоб створити сенсацію і відібрати очки у Баварії, але гол Теля на 83-й хвилині все ж таки не дозволив цьому статися. І тепер доводиться ставитись цілком логічним питанням: якщо данському колективу вдалося змусити понервувати Баварію, то чому вони не здатні в теорії зробити те саме з кризовим Манчестер Юнайтед? З Галатасараєм взагалі Копенгагену вдалося зіграти внічию (2:2), і хто знає, чи змогла б турецька команда зробити камбек наприкінці матчу та забити два голи, якби не вилучення у стані данців.

За версією букмекерів, фаворитом у цьому протистоянні є підопічні Еріка тен Гага. Так, на перемогу Манчестер Юнайтед пропонується коефіцієнт 1,38, тоді як потенційний успіх Копенгагена оцінюється показником 8,60. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 5,30. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Манчестер Юнайтед: Онана — Далот, Варан, Магвайр, Регілон — Еріксен, Амрабат, Фернандеш — Антоні, Гойлунд, Рашфорд

Копенгаген: Грабара — Єлерт, Дікс, Вавро, Серенсен — Лерагер, Фальк, Классон — Ашурі, Ларссон, Ельюнуссі

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 1:0