Група A - Груповий етап. 3 тур
24 жовтня, 22:00, Груповий етап. 3 тур, Група A
МАН
0
10
20
30
40
|
50
60
70
80
90
КОП
голи
72 Магвайр
 
попередження
80 Фернандеш
 
90+5 Мактоміней
 
1
Початок матчу!
46
Еріксен - Амрабат
63
Лінделоф - Регілон
63
Гарначо - Антоні
72
ГОЛ! Магвайр
76
Оскарссон - Клаессон
80
Фернандеш
85
Ларссон - Гонсалвеш
86
Марсьяль - Гейлунд
90+5
Мактоміней
90+8
Фінальний свисток!

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД — КОПЕНГАГЕН

ВІВТОРОК, 24 ЖОВТНЯ, 22:00. ОЛД ТРАФФОРД, МАНЧЕСТЕР. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — МАРКО ГВІДА (ІТАЛІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Манчестер Юнайтед на даний момент є одним із головних розчарувань в англійському футболі на старті нового сезону. Підопічні Еріка тен Гага не тішать ані результатами, ані рівнем свого футболу. Завдяки перемозі над Шеффілд Юнайтед, який посідає останній рядок у таблиці АПЛ з одним набраним очком у дев'яти матчах, "червоні дияволи" піднялися на восьме місце. Однак навіть з такого рівня суперником у МЮ були помітні проблеми, а ті три набрані очки аж ніяк не можна назвати простими. У Лізі чемпіонів у манкуніанців поки що все також дуже погано — поразки від Баварії та Галатасарая у двох стартових турах. І поки що дуже важко сказати, коли криза колективу тен Гага підійде до свого кінця.

Копенгаген, у свою чергу, можливо, візуально поступається своїм суперникам у групі А за класом та статусом, однак, з іншого боку, команда Якоба Неструпа є чинним чемпіоном Данії і в новому сезоні також зберігає на даний момент лідерство у турнірній таблиці внутрішньої першості. Також не можна не відзначити, що в другому турі групового етапу Ліги чемпіонів Копенгаген був досить близький до того, щоб створити сенсацію і відібрати очки у Баварії, але гол Теля на 83-й хвилині все ж таки не дозволив цьому статися. І тепер доводиться ставитись цілком логічним питанням: якщо данському колективу вдалося змусити понервувати Баварію, то чому вони не здатні в теорії зробити те саме з кризовим Манчестер Юнайтед? З Галатасараєм взагалі Копенгагену вдалося зіграти внічию (2:2), і хто знає, чи змогла б турецька команда зробити камбек наприкінці матчу та забити два голи, якби не вилучення у стані данців.

За версією букмекерів, фаворитом у цьому протистоянні є підопічні Еріка тен Гага. Так, на перемогу Манчестер Юнайтед пропонується коефіцієнт 1,38, тоді як потенційний успіх Копенгагена оцінюється показником 8,60. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 5,30. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Манчестер Юнайтед: Онана — Далот, Варан, Магвайр, Регілон — Еріксен, Амрабат, Фернандеш — Антоні, Гойлунд, Рашфорд

Копенгаген: Грабара — Єлерт, Дікс, Вавро, Серенсен — Лерагер, Фальк, Классон — Ашурі, Ларссон, Ельюнуссі

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

ПОТОЧНА ФОРМА

footballПРОГНОЗ 1:0

 

24
Онана
15
Регілон
19
Варан
20
Далот
5
Магвайр
39
Мактоміней
4
Амрабат
8
Фернандеш
10
Рашфорд
11
Гойлунн
21
Антоні
1
Грабара
19
Єлерт
2
Дікс
22
Анкерсен
3
Вавро
10
Ельюнуссі
12
Лерагер
7
Классон
30
Ашурі
33
Расмус Фальк
9
Гонсалвеш
склади команд