Піолі: Відсутність забитих голів у Лізі чемпіонів має змусити нас замислитися

Стефано Піолі, Getty Images

Мілан не забиває у Лізі чемпіонів вже чотири матчі поспіль.

У другому турі групового етапу Ліги чемпіонів між собою зустрічалися представники групи "смерті" дортмундська Боруссія та італійський Мілан. Створивши багато моментів, команди так і не зуміли забити бодай один гол, тож рефері матчу поляк Шимон Марчиняк зафіксував безгольову нічию (0:0).  Після матчу своїми враженями від гри поділився головний тренер "россонері" Стефано Піолі.

"У першому таймі нам не вистачало техніки та ефективності, а у другому ми мали хороші моменти, але не змогли їх реалізувати. Те, що Мілан не забив у перших двох матчах Ліги чемпіонів, має змусити нас замислитись. Ми грали на перемогу.

Мілан просуває свої ідеї зі своїми особливостями в Італії та Європі. У цьому змаганні темп вищий і інтенсивність гри також зростає.
Сьогодні ми грали з дуже сильною командою, сильною та витривалою, з великим досвідом виступів у Лізі чемпіонів, але ми добре діяли як в обороні, так і в нападі. Жаль, що ми не змогли реалізувати ті можливості, які у нас були", — наводить слова італійського фахівця La Gazzetta dello Sport.