Манчестер Сіті — Баварія: онлайн-трансляція матчу 11.04.2023 Ліги чемпіонів

Баварія - Манчестер Сіті, Getty Images

Онлайн-трансляція матчу першого матчу 1/4 фіналу головного єврокубкового турніру.

У вівторок, 11 квітня, Манчестер Сіті на своєму полі в Англії прийме мюнхенську Баварію у рамках першого чвертьфінального матчу Ліги чемпіонів.

Напередодні єврокубкового матчу Манчестер Сіті впевнено обіграв Саутгемптон (4:1), а Баварія мінімально обіграла Фрайбург (1:0).

Перша гра пройде на стадіоні Етіхад у Манчестері, а стартовий свисток матчу прозвучить о 22:00 за київським часом.

У цій новині буде доступна наша текстова онлайн-трансляція.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу Манчестер Сіті — Баварія:

Більше того, в Україні матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Манчестер Сіті та Баварією покаже платформа MEGOGO.

Що говорили тренери:

Головний тренер Баварії Томас Тухель:

"Ми дуже чекаємо на цей матч, це величезний виклик. Ми хочемо мати такі випробування. Щоб мати шанс досягти успіху, треба відштовхуватися від наших останніх результатів. Зрозуміти, як гратиме Манчестер Сіті, досить просто.

Вплив Пепа Гвардіоли на команду після шести-семи років роботи очевидний. Це дуже атакуючий суперник, який набрав гарну форму".

Головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола:

"Ми хочемо спробувати виграти Лігу чемпіонів. Бути серед елітних команд, таких як Баварія — велика честь. Не можна приймати це як належне. Важливо вийти на поле, зіграти якнайкраще і зробити все можливе, щоб досягти хорошого результату.

Ми подивилися три чи чотири матчі Баварії, які вона провела за Тухеля. Можливо, завтра вони спробують щось нове. Майстерності їм не позичати. Буде важко. Я думаю, що ми можемо покращити, щоб добре зіграти завтра".

Нагадаємо, в 1/4 фіналу Баварія зіграє з Манчестер Сіті. Матч Манчестер Сіті – Баварія відбудеться завтра, 11 квітня, о 22:00 за київським часом. На Football.ua буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу.