Анчелотті: Коли дивлюся на обличчя своїх хлопців, нервозність випаровується

Карло Анчелотті. Getty Images

Фахівець впевнений у силі своїх футболістів.

Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті поділився думками перед фінальним матчем Ліги чемпіонів проти Ліверпуля.

"Нам дуже подобаються такі матчі, ми знаємо, яка багата історія Ліверпуля. Нам було важливо вийти у фінал, ми провели дуже гарний сезон та дуже близькі до перемоги у всіх турнірах. Настрій у команді дуже добрий. Ветерани допомагають молодим гравцям налаштуватися та зарядитися впевненістю перед такими важливими матчами.

Кожен матч має свою історію. Ймовірно, в 2014 році ми започаткували нові успіхи Реала, але цього разу ми готуємося до гри по-іншому.

Я насолодився цим сезоном. Мені подобається працювати в Реалі із цими гравцями. Я впевнений, що завтра трохи хвилюватимуся, але це нормально. Коли дивлюся на обличчя своїх хлопців, нервозність випаровується".

"Нам потрібно показати свої найкращі якості. Нам потрібно показати все, що ми демонстрували раніше цього сезону. Цього сезону ми були хороші і як команда, і з погляду індивідуальної майстерності. Вся команда була чудова.

Щодо Бензема, то Карім був справжнім лідером ще тоді, коли я вперше тут працював. Його людські та професійні якості з того часу не змінилися", — сказав Анчелотті.

Джерело: Офіційний сайт УЄФА