Емері: Суперники повністю заслуговували на те, аби зіграти в фіналі

Унаї Емері, Getty Images

Головний тренер Вільярреалу прокоментував виліт із Ліги чемпіонів.

Іспанський Вільярреал на власному полі не зумів здолати англійський Ліверпуль у матчі відповіді півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА (2:3), через що був змушений припинити виступи в цьому турнірі за крок до вирішального поєдинку.

Вільярреал — Ліверпуль 2:3 Відео голів та огляд матчу

Головний тренер "жовтої субмарини" Унаї Емері після завершення гри оцінив виступ власної команди звітного вечору.

"Коли ви втрачаєте шанс, то починають сумувати всі. Наразі ми не можемо радіти тому, як проводили хороші матчі проти Ювентуса, Баварії, бо потім зіграли в неоднозначний футбол проти Ліверпуля.

Суперники повністю заслуговували на те, аби зіграти у фіналі. Сьогодні в першому таймі ми показали всім, що ми також хороша команда, і у нас теж є шанси. Але різниця в двох матчах була з ними.

Ми провели перший тайм так, як і планували. Він пройшов за найоптимістичнішим сценарієм для нас. Але нам все ж таки не вистачило цього. Ми мали зіграти ідеально всі 90 хвилин, особливо в обороні.

У перерві ми знали, що Жерар Морено має проблеми і відчуває свою травму, але ми хотіли, щоб він залишався на полі якомога довше. Але він не міг робити ривки. Через це ми втратили важливого гравця.

Загалом, мали б більше володіти м'ячем, контролювати гру. Але у другому таймі у нас не знайшлося ресурсів, щоб протистояти потужному Ліверпулю", — заявив іспанський фахівець.

Решту сезону іспанський Вільярреал присвятить боротьбі за місце в зоні єврокубків на наступний футбольний рік.

Джерело: BBC, Офіційний сайт УЄФА