Бензема: Перший гол Реалу — не помилка Доннарумми

Карім Бензема (праворуч) відбирає м'яча у Джалуїджи Доннарумми, Getty Images

Форвард Реалу підбив підсумки матчу-відповіді проти ПСЖ.

Мадридський Реал напередодні перевернув із ніг на голову протистояння проти французького Парі Сен-Жермен, зумівши відіграти відставання у два м’ячі з точки зору двоматчевого протистояння лишень за один тайм (3:1).

Реал — ПСЖ 3:1 Відео голів та огляд матчу

Нападник "вершкових" Карім Бензема, на рахунку якого всі три голи його команди, після фінального свистка розповів про свої враження від матчу.

"Це були дві геть різні гри. Перший матч, у якому ми були не в гарному стані, і цей. Ми побачили інший Реал Мадрид, з високим блоком і значним тиском на суперників.

У підсумку, ми їх дотисли. Сьогодні ми показали, що ми велика команда, навіть якщо ПСЖ теж, як і ми, заслужили місце у чвертьфіналі. У них є гравці світового класу, проте їм не вистачає історії успіху.

У першому матчі вони могли забити більше. Кіліан Мбаппе, мабуть, зараз дуже розчарований, бо він хотів показати видатний виступ.

У Парижі він провів чудову гру. У другому матчі він забив у першому таймі, але після цього нам вдалося змусити його гольові здібності замовкнути.

Нам була потрібна підтримка вболівальників: це все — для них. Гра була дуже важкою, але ми билися до кінця і заслуговували на перемогу.

Ми поступилися у першому матчі з рахунком 0:1, однак наші вболівальники додали нам сил, щоб ми змогли викладатися до фінального свистка.

Треба визнати, що в першому матчі нам пощастило пропустити лише один м'яч. Але ми знали, що у Мадриді все буде інакше. Ми чинили тиск, потім пропустили, але не сумнівалися, що свій шанс у нас з'явиться.

Ми знали, що, якщо на ПСЖ чинять тиск, вони ніколи не панікують, але все ж таки їм стає важче. Потрібно відбирати у них м'яча, вчиняючи тиск, за підсумком чого вони втрачають контакт зі своєю атакуючою трійкою. Така проблема виникає у всіх команд, які прагнуть розігрувати м'яч із глибини поля. Якщо їх пресингувати, то це створює проблеми.

Наш перший гол — не помилка Доннарумми. Це тиск, що чинився на ворота всією командою. Воротар чекав-чекав і зрештою втратив м'яч, що призвело до голу. Він повинен був всього-на-всього заздалегідь позбутися його, проте ми не дали цього зробити", — заявив французький футболіст.

Нагадаємо, що напередодні ще одним чвертьфіналістом Ліги чемпіонів УЄФА став англійський Манчестер Сіті.

Джерело: RMC, Офіційний сайт УЄФА

команди