Анчелотті: Насолоджуюся можливістю працювати разом із Бензема та Модрічем

Карло Анчелотті, Getty Images

Керманич Реалу підбив підсумки матчу-відповіді проти ПСЖ.

Мадридський Реал зумів здобути путівку до чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА в матчі проти французького Парі Сен-Жермен на своєму полі (3:1).

Реал — ПСЖ 3:1 Відео голів та огляд матчу

Головний тренер "вершкових" Карло Анчелотті після фінального свистка розповів про свої враження щодо виступу команди в цій грі.

"Ми багато страждали, проте зуміли вистояти. Мали проблеми з поверненням м’яча, однак якісний тиск на оборону суперників із боку Бензема дозволив нам рівняти рахунок, після чого світ побачив справжню магію Сантьяго Бернабеу. Після того, як рахунок став 1:1, на полі залишилася тільки одна команда.

Модріч та Бензема з кожним наступним днем своєї кар’єри стають тільки краще. Насолоджуюся можливістю працювати разом із ними. У Каріма була травма, однак зараз він повернувся до складу, а Лука завжди грає на найвищому рівні, у якому б стані не перебував.

Зміни під час гри я робив виключно в той момент, коли змінювалася динаміка матчу. Наші ходи були зроблені не просто так, а для того, щоб отримати якомога більше запасу витривалості для всіх гравців.

Чи можемо ми після цієї гри казати, що виграємо Лігу чемпіонів? Дивіться, якщо ми гратимемо на межі власних можливостей, то зможем конкурувати з будь-якою командою. Нам вдалося змінити ситуацію в дуелі під час звітного матчу через те, що ми просто грали краще за суперників. Трохи пощастило, звісно, проте без цього теж не можна обійтись", — заявив італійський спеціаліст.

Нагадаємо, що напередодні ще одним чвертьфіналістом Ліги чемпіонів УЄФА став англійський Манчестер Сіті.

Джерело: Marca

команди