Аморім: Сіті не робить великої ротації, проте всі виконавці у них відмінної якості

Рубен Аморім, Getty Images

Керманич Спортінга прокоментував прийдешню гру проти Манчестер Сіті.

Лісабонський Спортінг відправився на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти англійського Манчестер Сіті без особливих сподівань бодай на якийсь успіх на полі суперників після розгромної домашньої поразки 0:5 у першій грі.

Манчестер Сіті — Спортінг. Напередодні

Головний тренер "левів" Рубен Аморім перед прийдешньою зустріччю прокоментував стан власної команди.

"Дивлячись на гравців, які наявні в складі нашого суперника, немає жодних сумнівів у тому, яка з команд є фаворитом матчу. Сіті не робить великої ротації, проте всі виконавці у них відмінної якості, із великими технічними можливостями, та багаторічним досвідом гри разом.

Ми зустрінемося з відмінним суперником, у якого навіть із втратами є достатньо ресурсів, проте ми збираємося зіграти в наш футбол, представляючи наш найкращий склад на поточний момент. Єдина зміна, яку ми плануємо зробити, пов'язана із загальним фізичним навантаженням для захисту.

Уважаю за необхідне дати якомога більше практики молодим виконавцям, які пройшли через нашу академію. Досвід великого матчу допоможе їм зростати й надалі. У нас зараз залишилось не так уже й багато півзахисників, тому свіжа кров у цій ланці точно не стане на заваді.

Молодь — це про майбутнє, на неї завжди великий попит. Ми в клубі твердо стоїмо на позиції, що вкладені гроші у юних гравців обов’язково себе компенсують згодом, проте це потребує трохи часу. Ми робитимемо ставку на цих виконавців.

Зараз я ще пов’язаний контрактом із клубом, проте наприкінці сезону ця ситуація може змінитися. Я щасливий керувати Спортінгом, та вже планую програму на наступний сезон. Однак, статися може будь-що, залежно від волі обох сторін. У будь-якому разі тренерський галстук усе ще на мені.

Першу гру ми розпочали доволі непогано, бо нам удалося заволодіти м’ячем, незважаючи на голи, які залітали у наші ворота. Треба намагатися більше пресингувати суперників та ще більше контролювати м’яч. Існує доволі багато проблемних моментів у нашого клуба, проте їх доведеться долати", — заявив керманич.

Нагадаємо, що гра Манчестер Сіті — Спортінг відбудеться 9 березня о 22:00 за київським часом.

Джерело: ФК Спортінг Л