Клеман: Динамо і Рейнджерс — команди одного рівня

Філіпп Клеман, Getty Images

Наставник шотландської команди дав свій коментар.

Головний тренер Рейнджерс Філіпп Клеман дав коментар перед матчем-відповіддю 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти Динамо. 

"Я сподіваюся, що вболівальники почуватимуться як вдома після першого матчу на Гемпден Парк.

Сподіваюся, ми зможемо створити атмосферу Айброкс на Гемпдені. Для вболівальників було б великим досягненням сидіти трохи далі від поля, але при цьому створювати ту саму атмосферу.

Ми збираємося зробити все можливе на полі, щоб вони були задоволені. Це наша роль, це не вулиця з одностороннім рухом.

Динамо і Рейнджерс на одному рівні. У них є перевага, тому що вони довше грають разом, але минулого тижня наша команда показала себе дуже добре тактично, а це нелегко з новими гравцями.

Я був дуже задоволений цим і тим, що ми забили на останній хвилині, це був заслужений гол, тому що в підсумку ми завдали більше ударів по воротах. Хотілося, щоб цей гол прийшов швидше. У Динамо хороший воротар.

Ми будемо робити деякі інші речі, речі, які ми бачили, якими ми можемо завдати супернику шкоди. Ми приділяємо цьому більше уваги".

Про Динамо:

"Я не знаю, що вони збираються робити. Можливо, вони будуть більше чекати, більше сидіти і розраховувати на контратаки на переходах, я не знаю, але ми повинні бути готові до різних сценаріїв.

Вони дійсно хороша футбольна команда, минулого тижня ми багато чого домоглися завдяки своїй компактності і хорошому пресингу, але вони також дуже небезпечні на стандартних положеннях".

Про травми:

"Леон Балогун відчув щось наприкінці гри, тому він учора не тренувався. Побачимо, що буде сьогодні", — сказав Клеман. 

Зазначимо, що Рейнджерс обіграв Мотеруелл (2:1) у другому турі чемпіонату Шотландії.

Слідкуйте за текстовою онлайн-трансляцією матчу Рейнджерс - Динамо на нашому сайті. 

Джерело: Рейнджерс