Брандт: Надзвичайно весело відчувати ці емоції та бачити щасливі обличчя під час скромного сезону

Юліан Брандт, Getty Images

Коментар від півзахисника стосовно переможного матчу з Атлетіко.

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Боруссія Дортмунд виграла у Атлетіко з рахунком 4:2 і вийшла до наступної стадії. Перший гол у зустрічі забив Юліан Брандт. 

"Я надзвичайно щасливий. Це ті вечори, заради яких ти граєш у футбол", — цитує Юліана офіційний сайт клубу. 

"Надзвичайно весело відчувати ці емоції та бачити щасливі обличчя після скромного сезону. Це змушує тебе продовжувати дарувати людям радість. Деякі речі неможливо пояснити: у будь-якому випадку я радий, що в Лізі чемпіонів у нас все йде добре, і ми повинні продовжувати прогресувати у Бундеслізі.

У цьому сезоні було кілька ігор, як-от проти Гайденгайма та Гоффенгайма, де ми віддавали перевагу у другому таймі. Сьогодні не було нічого подібного, ми залишилися вірними своєму підходу і знайшли відповідь у вигляді своїх моментів. Відносно швидко. Ми чудово захищалися, але якщо мені довелося виділити одну людину: Марсель Забітцер був неперевершеним.

Ми з нетерпінням чекаємо півфіналу. Зараз ми на один-два кроки попереду того, де були до першого матчу групового етапу. Ми хочемо загладити невдалий старт сезону перед вболівальниками". 

У півфіналі Боруссія Дортмунд зіграє з ПСЖ, який виграв у Барселони з рахунком 4:1 у виїзному матчі. 

Джерело: ФК Боруссія Д