Сікан: У матчі з Антверпеном найголовніше переможний результат

Сікан, Getty Images

"Гірникі" розраховують лише на перемогу.

Напередодні матчу п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів між донецьким Шахтарем та бельгійським Антверпеном, нападник "гірників" Данило Сікан поспілкувався з журналістами. Його слова наводить офіційний сайт українського клубу.

"Для нас найголовніше – не велика кількість голів, а переможний результат. Завтра ми розраховуємо виключно на перемогу Шахтаря.

На нас жодним чином не вплинула втрата очок у грі з Поліссям, адже розуміємо, що попереду багато поєдинків у чемпіонаті, у яких можна як втратити дуже багато очок, так і пройти дистанцію взагалі без втрат. Усе в наших руках, треба лише перемагати. Гру з Поліссям хочеться забути, зараз усі думки про матч з Антверпеном.

Антверпен – це дуже сильна команда, яка демонструє комбінаційний та атакувальний футбол, постійно шукає вільні зони, любить атакувати через середину. У складі є дуже хороші футболісти як атаки, так і захисту. Але, як і будь-який клуб, Антверпен має і слабкі сторони. Будемо намагатися максимально підготуватися до завтрашньої гри. Сподіваюсь, підійдемо до матчу з максимальним настроєм, адже розуміємо, що потрібна лише перемога.

Дуже хочеться грати з вболівальниками вдома, в Україні, але зараз це неможливо. Дякую вболівальникам, які приходять на наші матчі у Гамбурзі, підтримують і дають нам другий дім у цьому місті", — сказав на прес-конференції український нападник.

Цього сезону, Данило Сікан зіграв за Шахтар 19 матчів та забив шість голів, в тому числі тричі у Лізі чемпіонів.

Матч між Шахтарем та Антверпеном відбудеться 28 листопада о 19:45 у Гамбурзі на Фолькспаркштадіоні.