Ліга чемпіонів. Група B. Напередодні

Ліга чемпіонів. Група B. Напередодні

Football.ua представляє прев'ю поєдинків третього туру групового етапу Ліги чемпіонів у квартеті B.

У рамках квартету B групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА увечері на нас чекають два протистояння: Ланс зіграє проти ПСВ, тоді як Севілья прийме на своєму полі Арсенал.


ЛАНС — ПСВ

ВІВТОРОК, 24 ЖОВТНЯ, 22:00. СТАД ФЕЛІКС БОЛАР, ЛАНС. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — РАДУ ПЕТРЕСКУ (РУМУНІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Старт нового сезону для однієї з головних сенсацій європейського футболу в особі Ланса видався вкрай невдалим. Певний період команда Франка Хайса навіть знаходилася в зоні вильоту, але останнім часом, незважаючи на продаж кількох лідерів у літнє трансферне вікно, їй таки вдалося певною мірою реабілітуватися в результатах і виправити плачевне становище. Ланс не знає поразок у шести матчах поспіль у всіх турнірах (три перемоги та три нічиї), при цьому після двох турів французька команда перебуває у статусі лідера групи B у Лізі чемпіонів. Найбільше досягнення Ланса – це сенсаційна перемога над Арсеналом, а ми, у свою чергу, змогли переконатися, що домашня арена команди – справжня фортеця за рахунок вражаючої підтримки фанатів.

ПСВ, у свою чергу, наразі виглядає домінуючою силою нідерландського футболу. У дев'яти матчах нового сезону Ередівізі колектив Петера Боша здобув дев'ять перемог, що дозволяє йому очолювати турнірну таблицю внутрішньої першості. Однак у рамках Ліги чемпіонів нідерландська команда поки що не може похвалитися аналогічними результатами — розгромна поразка від Арсеналу і результативна нічия з Севільєю наразі дозволяють ПСВ займати останній рядок у групі А. Тепер команді Боша потрібно перемагати, щоб збільшити свої шанси на єврокубкову весну.

За версією букмекерів, фаворитом у цьому протистоянні є підопічні Франка Хайса. Так, на перемогу Ланса пропонується коефіцієнт 2,44, тоді як потенційний успіх ПСВ оцінюється показником 2,93. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3,60. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Ланс: Самба — Франковські, Граді, Дансо, Медіна, Мачадо — Самед, Фульгіні — Томассон, Ваї, Сотока

ПСВ: Бенітес — Тезе, Рамальйо, Боскальї, Дест — Веерман, Схутен, Тіль — Бакайоко, де Йонг, Лосано

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

Команди зіграють вперше між собою.

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 1:1

 

 

СЕВІЛЬЯ — АРСЕНАЛ

ВІВТОРОК, 24 ЖОВТНЯ, 22:00. ЕСТАДІО РАМОН САНЧЕС ПІСХУАН, СЕВІЛЬЯ. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ГЛЕНН НЮБЕРГ (ШВЕЦІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Незважаючи на виграну Лігу Європи за підсумками минулої кампанії, навряд чи когось здивувало продовження спаду Севільї вже у новому сезоні та її нинішнє перебування у другій половині турнірної таблиці Ла Ліги. Андалусійці вже встигли навіть пережити тренерську зміну, коли замість звільненого Хосе Луїса Менділібара було призначено екскерманича збірної Уругваю Дієго Алонсо. Перший матч під керівництвом нового головного тренера завершився для Севільї вельми успішно — нічийним результатом з мадридським Реалом, але поки що залишається великим питанням, наскільки довго вистачить цього позитивного емоційного сплеску Севільї, та чи має це якийсь системний характер.

Арсенал на старті сезону поки що підтверджує свої великі амбіції та статус одного з головних претендентів на чемпіонський титул. Підопічні Мікеля Артети непереможні у дев'яти турах англійської Прем'єр-ліги, в яких вони здобули шість перемог та три нічиї, включаючи домашній тріумф над Манчестер Сіті з рахунком 1:0. Однак, з іншого боку, питання до "канонірів" все ж таки є. По-перше, незважаючи на реалізований камбек наприкінці останнього матчу з Челсі (2:2), гравці Арсеналу повністю провалили перший тайм і нічого не могли протиставити суперникові. По-друге, не забуваємо про сенсаційну поразку від Ланса у другому турі Ліги чемпіонів, через що в Арсеналу, який є очевидним фаворитом групи B, на даний момент в активі всього три набрані очки у двох стартових поєдинках найпрестижнішого єврокубку. Висновок: для підтвердження найвищих цілей "канонірам" необхідно більше впевнених виступів та менше "валідольних" перемог.

За версією букмекерів, фаворитом у цьому протистоянні є підопічні Мікеля Артети. Так, на перемогу Арсенала пропонується коефіцієнт 1,85, тоді як потенційний успіх Севілья оцінюється показником 4,40. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3,85. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Севілья: Нюланд — Навас, Баде, Серхіо Рамос, Акунья — Соу, Сумаре, Торрес — Лукебакіо, Ен-Несірі, Окампос

Арсенал: Рая — Вайт, Саліба, Габріел, Зінченко — Едегор, Райс, Вієйра — Сака, Жезус, Мартінеллі

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 0:2