Манчестер Сіті — Інтер. Анонс і прогноз на фінал Ліги чемпіонів 10.06.2023

Манчестер Сіті — Інтер. Анонс і прогноз на фінал Ліги чемпіонів 10.06.2023

Football.ua представляє прев'ю до фінального матчу Ліги чемпіонів, який пройде 10 червня і розпочнеться о 22:00.

У рамках фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА-2022/23 на нас чекає очне протистояння між Манчестер Сіті та міланським Інтером, яке пройде на Олімпійському стадіоні імені Ататюрка у Стамбулі (Туреччина).

МАНЧЕСТЕР СІТІ — ІНТЕР МІЛАН

СУБОТА, 10 ЧЕРВНЯ, 22:00. ОЛІМПІЙСЬКИЙ СТАДІОН ІМЕНІ АТАТЮРКА, СТАМБУЛ (ТУРЕЧЧИНА). ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ШИМОН МАРЦИНЯК (ПОЛЬЩА). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO

Манчестер Сіті націлений на виграш історичного требла. Ліга чемпіонів — поки що єдина нездійсненна мрія Хосепа Гвардіоли на посаді головного тренера "містян", але по завершенню цього сезону все може змінитися. Іспанський фахівець зібрав справді неймовірну команду, якій у минулі роки не вистачало такого результативного бомбардира, як Ерлінг Голанд. Цей колектив Гвардіоли може вже сьогодні вписати своє ім'я в історію європейського футболу і не тільки.

Тактична футбольна філософія Гвардіоли для багатьох також не стане великим сюрпризом. Манчестер Сіті звик домінувати на футбольному полі, проте у нинішній кампанії не обійшлося без тактичних сюрпризів від керманича "містян". Так, наприклад, після переходу Жоау Канселу в Баварію чинний чемпіон Англії та володар Кубка Англії звик задіяти в лінії півзахисту Джона Стоунза, який при атаці створює чисельну перевагу в центрі поля, а при обороні готовий зміститися в лінію оборони та перебудувати команду у більш звичну гру із чотирма захисниками, а не з трьома. Багато таких тактичних сюрпризів допомогли Гвардіолі та його команді виграти ту ж чемпіонську гонку з лондонським Арсеналом у Прем'єр-лізі, а наявність такого досвідченого та холоднокровного капітана як Ілкай Гюндоган залишає небагато шансів майбутньому супернику Ман Сіті на папері.

VBET прогнозовано вважає фаворитом Манчестер Сіті, коефіцієнт на перемогу команди Гвардіоли складає 1,48, тоді як тріумф італійців – 7. Нічийний результат в основний час оцінюється показником 4,80. ЗАБИРАЙ БОНУС 2500 ГРИВЕНЬ ВІД VBET.

Інтер вважається явним аутсайдером у майбутньому протистоянні, і це не тільки тому, що Манчестер Сіті перебуває просто у неймовірній формі та виглядає на завершальному етапі цієї кампанії колективом, який просто неможливо зупинити. Існує думка, що "нерадзуррі" відверто пощастило з сіткою під час жеребкування, і ця думка не є небезпідставною. Якщо Інтер у плей-оф пройшов Порту, лісабонську Бенфіку та Мілан, то "містяни", напевно, розібралися на шляху до фіналу з усіма головними фаворитами на тріумф у Лізі чемпіонів в особі Парі Сен-Жермен, мюнхенської Баварії та мадридського Реалу.

У тактичному плані головний тренер Інтера Сімоне Індзагі є скоріше послідовником Антоніо Конте, якого він й змінив на цій посаді в 2021 році. Індзагі-молодший робить ставку в першу чергу на латералей та гру в три захисники, при цьому в атаці залучає більш мобільного та цікавого Лаутаро Мартінеса, який ідеально доповнює більш типового і прагматичного центрфорварда в особі Едіна Джеко або Ромелу Лукаку. З огляду на стиль Манчестер Сіті, цілком очікувано побачити від Інтера гру другим номером та ставку на контратаки разом зі стандартами. Напевно, у нинішніх реаліях це єдиний спосіб досягти успіху проти таких команд, як "містяни".

VBET прогнозовано вважає фаворитом Манчестер Сіті, коефіцієнт на перемогу команди Гвардіоли складає 1,48, тоді як тріумф італійців – 7. Нічийний результат в основний час оцінюється показником 4,80. ЗАБИРАЙ БОНУС 2500 ГРИВЕНЬ ВІД VBET.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Манчестер Сіті: Едерсон — Вокер, Діаш, Аке — Стоунз, Родрі — Бернарду Сілва, де Брюйне, Гюндоган, Гріліш — Голанд

Інтер: Онана — Дарміан, Ачербі, Бастоні — Думфріс, Барелла, Чалханоглу, Мхітарян — Дімарко — Лаутаро Мартінес, Джеко

Не зіграють: ... — ...
Під питанням: Вокер — Мхітарян, Корреа

СІТКА ПЛЕЙ-ОФ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола: "Треба радіти, коли виходиш у фінал Ліги чемпіонів. Треба сказати, що фінал проти італійського клубу — не найкращий подарунок. Інтер — конкурентоспроможна команда. Після цього півфіналу команду сильно хвалитимуть, але у нас є час, щоб підготуватися до гри психологічно".

Головний тренер Інтера Сімоне Індзагі: "Фінал був для нас мрією, але ми завжди в неї вірили. Пишаюся, що працюю в цьому клубі. Ніхто нічого нам не подарував, ми все це заслужили. І тепер наша мрія про фінал стала реальністю. Ми пройшли дуже нелегкий шлях. Перемога в дербі у півфіналі особливо порадувала".

ПОТОЧНА ФОРМА

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ (з 2010 року)

footballпрогноз 3:1