Бенфіка — Інтер: онлайн-трансляція матчу 11.04.2023 Ліги чемпіонів

Бенфіка - Брюгге, Getty Images

Онлайн-трансляція матчу першого матчу 1/4 фіналу головного єврокубкового турніру.

У вівторок, 11 квітня, португальська Бенфіка на своєму полі прийме міланський Інтер у рамках першого чвертьфінального матчу Ліги чемпіонів.

Напередодні єврокубкового матчу Бенфіка поступилася принциповому супернику Порту (1:2), а Інтер поділив очки із Салернітаною (1:1).

Перша гра пройде на стадіоні Ештадіу да Луш у Лісабоні, а стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу Бенфіка — Інтер:

Більше того, в Україні матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Бенфікою та Інтером покаже платформа MEGOGO.

Що говорили тренери:

Тренер Бенфіки Рогер Шмідт:

"Іноді ми програємо, це частина футболу. Ми повинні зростати та використовувати цю поразку, щоб створити щось позитивне. Команда дуже швидко відновилася ментально, і останні кілька днів ми були повністю зосереджені на Інтері.

Ми аналізували Інтер не лише по матчах із Порту. Він має інший стиль гри. Їм притаманний італійський стиль, але вони здатні змінюватися".

Тренер Інтера Сімоне Індзагі:

"Бенфіка – чудова команда. Як і Порту, вони домінують у своїй лізі. Вони гарно виступають в Лізі чемпіонів, те ж саме в лізі.

У них є якість, у них є технічні гравці, вони дуже добре займають простір у володінні та поза володінням. Це команда, яка багато біжить, команда, яка програла лише дві зустрічі з початку року".

Нагадаємо, в 1/4 фіналу Бенфіка зіграє з Інтером. Матч Бенфіка — Інтер відбудеться 11 квітня, о 22:00 за київським часом. На Football.ua буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу.

команди