Група A - Груповий етап. 6 тур
12 грудня, 22:00, Груповий етап. 6 тур, Група A
КОП
0
10
20
30
40
|
50
60
70
80
90
ГАЛ
голи
58 Лерагер
 
попередження
37 Єлерт
Заха 56
85 Лерагер
 
видалення
90 Лерагер
 
 
Матч розпочався. 
37
Еліас Єлерт отримав попередження. 
56
Вілфрід Заха отримав попередження. 
58
Гол! Лукас Лерагер відкрив рахунок. 
61
Хакім Зієш вийшов на поле замість Тете. 
61
Дріс Мертенс вийшов на поле замість Каана Айхана. 
65
Седрік Бакамбу вийшов на поле замість Вілфріда Заха. 
67
Андреас Корнеліус вийшов на поле замість Діогу Гонсалвеша. 
77
Сержіу Олівейра вийшов на поле замість Лукаса Торрейри. 
77
Бариш Їлмаз вийшов на поле замість Анхеліньйо. 
81
Ніколай Бойлесен вийшов на поле замість Еліаса Ашурі. 
85
Лукас Лерагер отримав попередження. 
90
Лукас Лерагер отримав червону картку. 
90
Оскар Гойлунд вийшов на поле замість Мохамеда Ельюнуссі. 
90
Матч завершено. 

У рамках квартету А групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА увечері на нас чекають два протистояння: Манчестер Юнайтед зіграє проти мюнхенської Баварії, тоді як Копенгаген прийматиме на своєму полі Галатасарай.


МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД — БАВАРІЯ

ВІВТОРОК, 12 ГРУДНЯ, 22:00. ОЛД ТРАФФОРД, МАНЧЕСТЕР. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ЕСПЕН ЕСКОС (НОРВЕГІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


 
Про цей матч читайте більш детально в нашому окремому анонсі за цим посиланням.
 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Манчестер Юнайтед: Онана - Ван-Біссака, Магвайр, Шоу, Регілон - Мактоміней, Амрабат - Антоні, Бруну Фернандеш, Гарначо — Гойлунд

Баварія: Ноєр - Лаймер, Упамекано, Кім, Девіс - Кімміх, Горецка - Сане, Мюллер, Коман - Кейн

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ 

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 1:3

 


КОПЕНГАГЕН — ГАЛАТАСАРАЙ

ВІВТОРОК, 12 ГРУДНЯ, 22:00. ПАРКЕН, КОПЕНГАГЕН. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ДАНІЕЛЕ ОРСАТО (ІТАЛІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Хто б міг подумати ще перед першим туром групового етапу Ліги чемпіонів, що Копенгаген розташовуватиметься на другому рядку турнірної таблиці квартету А, в якому з самого початку явними фаворитами вважалися мюнхенська Баварія та Манчестер Юнайтед. Перші, звичайно, вже давно гарантували собі місце у плей-оф ЛЧ, а ось другі повністю провалили єврокубкову осінь. Тепер перед останнім туром у данців відчинені всі двері, але для цього потрібно обігравати Галатасарай, щоб ніяк не залежати від паралельного матчу Манчестер Юнайтед — Баварія (розклади групи А надані нижче).
Галатасарай перебуває у схожій ситуації, як і його майбутній опонент. Турецькому гранду необхідна лише перемога над Копенгагеном, щоб здобути путівку до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і взагалі не звертати уваги на те, що там відбуватиметься у паралельному поєдинку на Олд Траффорд. Інтрига зашквалює — кожна команда гратиме виключно на перемогу, від чого ця зустріч виглядає дуже перспективно та багатообіцяюче.
За версією букмекерів, фаворитом цього протистояння є підопічні Окана Бурука. Так, на перемогу Галатасараю пропонується коефіцієнт 2,47, тоді як потенційний успіх Копенгагена оцінюється показником 2,78. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3,80. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Копенгаген: Грабара — Єлерт, Вавро, Бойлесен, Дікс — Діогу Гонсалвеш, Фальк, Лерагер — Ельюнуссі, Клаессон, Ашурі

Галатасарай: Муслера - Бої, Нельсон, Бардакчі, Анхеліньо - Ндомбеле, Торрейра - Зієш, Актюркоглу, Заха - Ікарді

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 2:2

РОЗКЛАДИ ПЕРЕД ОСТАННІМ ТУРОМ


- Баварія вийшла до 1/8 фіналу з першого місця у групі.

- Копенгаген вийде до 1/8 фіналу з другого місця, якщо обіграє Галатасарай, або зіграє внічию, а МЮ не переможе Баварію. Копенгаген займе третє місце і отримає путівку до стикових матчів Ліги Європи, якщо зіграє внічию, а Юнайтед переможе, або якщо обидві команди зазнають поразок. Копенгаген може посісти третє місце у разі своєї поразки та нічиєї МЮ, але в цьому випадку враховуватимуться загальна різниця забитих і пропущених м'ячів, потім загальна кількість забитих м'ячів, потім загальна кількість голів на виїзді (за цим показником Копенгаген займає четверте місце).

- Галатасарай вийде до 1/8 фіналу з другого місця, якщо обіграє Копенгаген. Галатасарай займе третє місце та отримає путівку до стикових матчів Ліги Європи, якщо ні він, ні МЮ не переможуть.

- Манчестер Юнайтед вийде до 1/8 фіналу з другого місця, якщо обіграє Баварію, а паралельний матч завершиться внічию. МЮ займе третє місце та отримає путівку до стикових матчів Ліги Європи, якщо обіграє Баварію, а в паралельному матчі теж буде переможець. МЮ може зайняти третє місце у разі своєї нічиєї та поразки Копенгагена, але в цьому випадку враховуватимуться загальна різниця забитих та пропущених м'ячів, потім загальна кількість забитих м'ячів, потім загальна кількість голів на виїзді (за цим показником МЮ займе третє місце).

1
Грабара
19
Єлерт
2
Дікс
22
Анкерсен
3
Вавро
10
Ельюнуссі
12
Лерагер
7
Классон
30
Ашурі
33
Расмус Фальк
9
Гонсалвеш
1
Муслера
23
Айхан
3
Анхеліньйо
42
Бардаджі
6
Давінсон Санчес
93
Бої
34
Торрейра
14
Заха
20
Тете Кардосо
7
Актюркоглу
9
Ікарді
склади команд