Група F - Груповий етап. 4 тур
07 листопада, 19:45, Груповий етап. 4 тур, Група F
БОР
0
10
20
30
40
|
50
60
70
80
90
НЬЮ
голи
26 Фюллькруг
 
79 Брандт
 
попередження
 
Голл 9
 
Матч розпочався. 
9
Льюїс Голл отримав попередження. 
26
Гол Ніклас Фюллькруг відкрив рахунок. 
46
Ентоні Гордон вийшов на поле замість Каллума Вілсона. 
46
Мігель Альмірон вийшов на поле замість Льюїса Голла. 
79
Гол! Юліан Брандт забив. 
80
Марко Ройс вийшов на поле замість Каріма Адеємі. 
81
Джо Віллок вийшов на поле замість Льюїса Майлі. 
86
Юссуфа Мукоко вийшов на поле замість Нікласа Фюллькруга. 
90
Матч завершено. 

У рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА у квартеті F на нас чекає протистояння між Боруссією Дортмунд та Ньюкаслом, яке пройде на стадіоні Вестфаленштадіон в Дортмунді. 


БОРУССІЯ ДОРТМУНД — НЬЮКАСЛ 

ВІВТОРОК, 7 ЖОВТНЯ, 19:45. СТАДІОН ВЕСТФАЛЕНШТАДІОН, ДОРТМУНД. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — АЛЕХАНДРО ЕРНАНДЕС (ІСПАНІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Боруссія Дортмунд та Ньюкасл гратимуть другий матч на цьому груповому етапі Ліги чемпіонів. Перша гра завершилася перемогою німецького гранду з рахунком 1:0 завдяки голу Фелікса Нмечи. Колективи видали чудовий футбол, особливо в першому таймі. Було достатньо моментів, проте безліч із них були нереалізовані. В другій половині зустрічі тайнсайдська команда практично відігралася і лише поперечина та вдалі дії захисників опонента не дозволили відбутися цьому забитому м'ячу. 

Зараз справи в групі кардинально змінилися. Боруссія піднялася на друге місце, а Ньюкасл після чотирьох пунктів у стартових турах ризикує не вийти до плей-оф. Поразка у Дортмунді може стати ключовою. Тому можна назвати цей поєдинок ключовим. 

У вікенд хлопці Едіна Терзіча поступилися вдома Баварії 0:4, тому підходять до матчу у непростому психологічному стані. Окрім того, знову не вдасться зіграти Емре Джану, а Маріус Вольф тренувався індивідуально і також навряд чи вийде на поле, отже Рамі Бенсебаїні та Юліан Рюєрсон фактично безальтернативні на флангах оборони. 

В колективу Едді Гау, що переграв Арсенал вдома в АПЛ, також має декілька важливих гравців із пошкодженнями, наприклад, Александера Ісака, що зазнав його у першій зустрічі цих команд, або Свена Ботмана. Принаймні інтенсивний пресинг та важкий стиль точно можуть створити Боруссії неприємності навіть на її власному стадіоні. 


Партнер Football.ua, компанія Favbet, вважає, що у цьому протистоянні фаворит — Боруссія Дортмунд. Так, на перемогу "джмелів" пропонується коефіцієнт 2.71, тоді як потенційний успіх Ньюкасла оцінюється показником 2.59. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3.70. 



ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Боруссія Дортмунд: Кобель — Рюєрсон, Гуммельс, Шлоттербек, Бенсебаїні — Ройс, Забітцер, Озджан, Нмеча, Мален — Фюллькруг 

Ньюкасл: Поуп — Лівраменто, Ласселс, Шер, Тріпп'єр — Лонгстафф, Гімараенс, Жоелінтон — Альмірон, Вілсон, Гордон 

Не зіграють: Дюранвіль, Меньє, Морей — Ісак, Андерсон, Барнс, Ботман, Майлі, Манкільйо, Мерфі, Тоналі 

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

Боруссія Дортмунд та Ньюкасл зустрічалися лише одного разу, в попередньому турі групового етапу Ліги чемпіонів. До цього не було жодного перетину ні в офіційних, ні в товариських матчах. 

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 3:2
1
Кобель
15
Гуммельс
25
Зюле
26
Р'єрсон
4
Шлоттербек
19
Брандт
20
Забітцер
6
Озджан
8
Нмеча
14
Фюллькруг
27
Адеємі
22
Поуп
2
Тріпп'єр
20
Голл
21
Лівраменто
5
Шер
6
Ласеллс
28
Віллок
36
Лонгстафф
39
Бруно Гімараес
7
Жоелінтон
9
Вілсон
склади команд