Група G - Груповий етап. 2 тур
04 жовтня, 22:00, Груповий етап. 2 тур, Група G
РБ
0
10
20
30
40
|
50
60
70
80
90
МАН
голи
48 Опенда
Фоден 25
 
Альварес 84
 
Доку 90+2
попередження
72 Шлагер
Аканджі 66
78 Раум
 
1
Матч розпочався!
25
Фоден - 0:1!
48
Опенда - 1:1!
66
Попередженний Аканджі.
70
Вернер замість Опенди.
70
Шешко замість Форсберга.
72
Аке замість Гріліша.
72
Доку замість Аканджі.
72
Попередженний Шлагер.
75
Баумгартнер замість Поульсена.
78
Попередженний Раум.
79
Альварес замість Фодена.
84
Альварес - 1:2!
85
Айдара замість Зайвальда.
87
Нунеш замість Сілви.
90+2
Доку - 1:3!
90+3
Матч завершено!

У рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА у квартеті G на нас чекає протистояння між Лейпцигом та Манчестер Сіті, яке пройде на стадіоні Ред Булл Арена.



РБ ЛЕЙПЦИГ — МАНЧЕСТЕР СІТІ

СЕРЕДА, 4 ЖОВТНЯ, 22:00. РЕД БУЛЛ АРЕНА, ЛЕЙПЦИГ. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — АРТУР ДІАШ (ПОРТУГАЛІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Зустріч між Лейпцигом і Манчестер Сіті матиме характер протистояння двох очевидних фаворитів групи G. Ще за підсумками жеребкування склалася логічна та очевидна думка, що "бики" та "містяни" боротимуться між собою за перше місце, і будь-який інший варіант розвитку події у будь-якому випадку буде розцінюватися як сюрприз і сенсація. Як наслідок, можливе непотрапляння для кожного з цих клубів у весняну частину Ліги чемпіонів вважатиметься за провал, який наразі навіть в теорії виглядає доволі малоймовірним результатом.

Після призначення Марко Розе на посаду головного тренера Лейпцига протягом минулої кампанії команді вдалося вийти з кризи, вдруге поспіль виграти Кубок Німеччини, а потім ще й розгромити мюнхенську Баварію у поєдинку за Суперкубок Німеччини. Відхід лідера атаки в особі Крістофера Нкунку, судячи з нинішньої ситуації, не виявився наскільки серйозним негативним ударом по рівню гри "биків". Вони досить успішно розпочали сезон у внутрішньому чемпіонаті, зазнавши у стартових шести турах лише однієї поразки від прогресуючого леверкузенського Баєра на чолі з Хабі Алонсо і зігравши у своєму останньому поєдинку з Баварією у результативну нічию.

Але яким би зручним для Лейпцига суперником в останні роки не була Баварія, Манчестер Сіті – це володар требла за підсумками минулого сезону. Як наслідок, підопічні Хосепа Гвардіоли більш ніж заслуговують називатися найкращою командою Англії та Європи і по сьогоднішній день, тому в теоретичній боротьбі з Ман Сіті за перше місце в групі ЛЧ "бики" фаворитами вважатися точно не будуть. Заради справедливості та на захист Лейпцига буде сказано, що фаворитом проти колективу Гвардіоли вважати себе не зможе зараз жодна європейська команда. З іншого боку, це не означає, що "містянам" неможливо нікому скласти конкуренцію.

Ідеальних команд не буває, і Манчестер Сіті зараз таким статусом похвалитися не може. Так, "містяни" поки що лідирують у турнірній таблиці АПЛ, але у своєму останньому матчі вони зазнали сенсаційної поразки від Вулвергемптона, якому ще доведеться поборотися за збереження місця в еліті. Таким чином, у Прем'єр-лізі тепер не знають поразок лише Арсенал і Тоттенгем, які наступають на п'яти чемпіону, а ось із Кубка англійської ліги Ман Сіті вилетів від Ньюкасла, як би скептично до рівня престижу цього турніру багато хто не ставився.

Так ось що ми маємо: якщо Арсенал здатний перемогти "містян" у матчі за Суперкубок Англії, Вулвергемптон — завдати грізному супернику першої поразки в сезоні АПЛ, а Ньюкасл — пройти далі в Кубку ліги, то чому Лейпциг має виглядати безнадійно і свідомо другим у групі Ліги чемпіонів? Так, дискваліфікація Родрі поширюється лише на внутрішні турніри, що ускладнить життя "бикам" у майбутньому матчі, але це не означає, що шансів на успіх немає, тим більше у поєдинку домашнього характеру.

Партнер Football.ua, компанія Favbet, фаворитами майбутнього протистояння є підопічні Хосепа Гвардіоли. Так, на перемогу Манчестер Сіті пропонується коефіцієнт 1,78, тоді як потенційний успіх Лейпцига оцінюється показником 4,55. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 4,05. 


ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ


РБ Лейпциг: Бласвіх — Генріхс, Сімакан, Лукеба, Раум — Форсберг, Шлагер, Зайвальд, Хаві Сімонс — Поульсен, Опенда

Манчестер Сіті: Едерсон — Вокер, Аканжі, Діаш, Гвардіол — Родрі, Ковачич — Фоден, Х. Альварес, Доку — Голанд


ОЧНІ ЗУСТРІЧІ 



ПОТОЧНА ФОРМА


footballпрогноз 1:2

 

21
Бласвіх
16
Клостерманн
2
Сімакан
23
Люкеба
10
Форсберг
13
Зайвальд
20
Сімонс
22
Раум
24
Шлагер
17
Опенда
9
Поульсен
31
Едерсон
2
Вокер
24
Гвардіол
25
Аканджі
3
Діаш
82
Льюїс
10
Гріліш
16
Родрі
20
Сілва
47
Фоден
9
Голанд
склади команд