Група F - Груповий етап. 2 тур
04 жовтня, 22:00, Груповий етап. 2 тур, Група F
БОР
0
10
20
30
40
|
50
60
70
80
90
МІЛ
попередження
19 Шлоттербек
Рейндерс 23
25 Джан
Муса 88
81 Гуммельс
 
1
Матч розпочався!
19
Попередженний Шлоттербек.
23
Попередженний Рейндерс.
25
Попередженний Джан.
58
Адлі замість Побеги.
64
Адеємі замість Брандта.
69
Флоренці замість Калабрії.
69
Окафор замість Жиру.
69
Чуквезе замість Пулішича.
71
Нмеча замість Ройса.
71
Байно-Гіттенс замість Малена.
81
Попередженний Гуммельс.
85
Мукоко замість Фюллькруга.
88
Попередженний Муса.
90+3
Матч завершено!

У рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА у квартеті F на нас чекає протистояння між Боруссією Дортмунд та Міланом, яке пройде на стадіоні Вестфаленштадіон в Дортмунді. 


БОРУССІЯ ДОРТМУНД — МІЛАН

СЕРЕДА, 4 ЖОВТНЯ, 22:00. СТАДІОН ВЕСТФАЛЕНШТАДІОН, ДОРТМУНД. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ШИМОН МАРЧІНЯК (ПОЛЬЩА). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


Боруссія Дортмунд не дуже вдало розпочала сезон. Не дивлячись на хороші результати у Бундеслізі та Кубку Німеччини гра колективу Едіна Терзіча поки що не виглядає впевнено та часто вдається здобувати пункти на класі окремих виконавців чи інших факторів. У Лізі чемпіонів не вдалося нівелювати сильні сторони ПСЖ, якому поступилися на визді 0:2. 

Мілан ж добре виступає у нинішній Серії А. Лише одна поразка в дербі Делла Мадоніна з Інтером, а поза тим перемоги у матчах із Ромою, Лаціо та іншими. Прямо зараз колектив Стефано Піолі посідає другу сходинку, маючи таку кількість балів, як Інтер. Окрім того, не вдалося перемогти Ньюкасл лише через слабку реалізацію. 

В попередній зустрічі рурська команда обіграла Гоффенгайм, граючи частину другого тайму у меншості. Головний тренер після сумнівних виступів кількох лідерів зробив декілька змін у складі, що принесло свої результати. 

Мілан переграв вдома Лаціо. Рафаель Леау віддав два асисти і загалом колектив виглядає достатньо непогано. 

Раніше обидва опонента зустрічалися у різних турнірах, проте дані поєдинки відбулися дуже давно, тому розглядати їх серйозно в контексті нинішнього протистояння не варто. Хоча в цілому перевага суто в офіційних матчах за ломбардцями. 

Особливих кадрових проблем немає, тому можна підійти до зустрічі на дортмундському стадіоні у повній готовності. Враховуючи слабкі сторони один одного можна розраховувати бодай на один забитий м'яч. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Боруссія Дортмунд: Кобель — Рюєрсон, Гуммельс, Шлоттербек, Бенсебаїні — Озджан, Нмеча — Брандт, Ройс, Мален — Фюллькруг 

Мілан: Меньян — Калабрія, Тіав, Томорі, Ернандес — Мусах, Адлі, Рейндерс — Леау, Жиру, Пулішич 

Не зіграють: Забітцер - Калюлю, Крунич, Лофтус-Чік 

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

Боруссія Дортмунд та Мілан зустрічалися сім разів, у Кубку УЄФА і Лізі чемпіонів. У півфіналі першого турніру німецький колектив переграв опонента з рахунком 4:0, а поразка 1:3 у матчі-відповіді все одно дозволила вийти у фінал. У другому клуби обмінялися мінімальними перемогами по 1:0 на стадії другого групового етапу головного єврокубка, а у чвертьфіналі кубку чемпіонів в кампанії-1957/58 були 4:1 та 1:1 на користь італійського гранда. Окрім того, була і товариська зустріч 2017 року з рахунком 3:1. 

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 2:0
1
Кобель
15
Гуммельс
26
Р'єрсон
4
Шлоттербек
5
Бенсебаїні
11
Ройс
19
Брандт
23
Джан
6
Озджан
14
Фюллькруг
21
Мален
16
Меньян
19
Ернандес
2
Калабрія
23
Томорі
28
Тіав
14
Рейндерс
32
Побега
80
Муса
10
Леау
11
Пулішич
9
Жиру
склади команд