Група G - Груповий етап. 1 тур
19 вересня, 19:45, Груповий етап. 1 тур, Група G
ЯНГ
0
10
20
30
40
|
50
60
70
80
90
РБ
голи
33 Елія
Сімакан 3
 
Шлагер 74
 
Шешко 90+2
попередження
45 Беніто
Кампль 56
61 Лаупер
Сімонс 68
77 Блум
Форсберг 79
 
Сімакан 90
1
Матч почався!
3
ГОЛ! Сімакан, 0:1.
33
ГОЛ! Елія, 1:1.
45
Беніто отримав попередження.
56
Кампль отримав попередження.
61
Лаупер отримав попередження.
64
Шешко змінив Поульсена.
68
Сімонс отримав попередження.
69
Блум змінив Янко.
70
Ганвула змінив Іттена.
74
ГОЛ! Шлагер, 1:2.
77
Блум отримав попередження.
77
Перссон змінив Гарсію.
77
Маль змінив Лаупера.
79
Форсберг отримав попередження.
80
Баумгартнер змінив Форсберга. 
85
Нсаме змінив Ньясса.
88
Ленц змінив Опенду.
88
Вернер змінив Сімонса.
90
Сімакан отримав попередження.
90+2
ГОЛ! Шешко, 1:3.
90+4
Матч завершився!
 

Груповий етап нового розіграшу Ліги чемпіонів УЄФА стартує сьогодні, 19 вересня, низкою цікавих поєдинків. У рамках групи G увечері на нас чекають два протистояння: спочатку Янг Бойз прийме на своєму полі Лейпциг, а пізніше на Манчестер Сіті чекає домашня зустріч з Црвеною Звездою.


ЯНГ БОЙЗ — ЛЕЙПЦИГ

Вівторок, 19 вересня, 19:45. Штадіон Ванкдорф (Берн). Головний арбітр — Енеа Йоргі (Албанія). Пряма трансляція на MEGOGO

Лейпциг виглядає дуже потужно на старті сезону. "Бики" почали кампанію 2023-2024 з перемоги в Суперкубку над Баварією (3:0). В першому турі Бундесліги вони поступились Баєру (2:3), а потім видали триматчеву переможну серію. Під каток потрапили Штутгарт, цьогорічний учасник ліги чемпіонів Уніон та Аугсбург. При цьому команда Марко Розе в трьох матчах забила 11 м'ячів, а пропустила лише раз.

Варто виділити дует атакувальних гравців, без яких цього успіху могло не бути. Хаві Сімонс повернувся з оренди із ПСЖ та все зробив 3+4 результативні дії. Також без адаптації увірвався в нову команду Луа Опенда, який ще минулого сезону грав за Ланс. На його рахунку 3+1.

А що ж можна сказати про Янг Бойз, крім того, що до майбутнього поєдинку з Лейпцигом він підходить як явний аутсайдер? Команда повертається в ЛЧ після річної перерви. У кваліфікації віцечемпіон Швейцарії не відчув проблем в матчі з Маккабі Хайфа (0:0; 3:0).

Чемпіонат Швейцарії розпочався ще в липні, тому Бойз встигли зіграти 9 матчів у всіх турнірах (6 перемог та 3 нічиї). При цьому в команді немає чітко вираженого лідера атаки. Лише по 2 голи в трьох нападників: Седріка Іттена, Жоеля Монтейро та Жана-П'єра Нсаме. Тим часом як найдорожчий гравець Бойз Кастріот Імері відзначився лише одним голом. Словом атака швейцарців — слабка ланка. Підтвердженням цього є мінімальні перемоги у двох останніх матчах (1:0) проти Серветта в чемпіонаті та Ксамакса в Кубку.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Янг Бойз: Рачоппі — Янко, Камара, Беніто, Перссон — Малес, Лупе, Монтейро — Лакомі — Іттен, Елліа.

Лейпциг: Бласвих — Генрікс, Сімакан, Лукеба, Ленц — Шлагер, Кампль — Сімонс, Форсберг — Поульсен, Опенда.

Не зіграють: Бічіабу, Ольмо, Орбан, Хайдара.
Під питанням: Угрінич.

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 0:2

МАНЧЕСТЕР СІТІ — ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Вівторок, 19 вересня, 22:00. Етіхад Стедіум (Манчестер). Головний арбітр — Жоау Педру Піньєру (Португалія). Пряма трансляція на MEGOGO

Чинний володар трофея зустрінеться з командою, яка не виступала в Лізі чемпіонів 3 роки. Нескладно спрогнозувати переможця двобою, тим паче, що манкуніанці грають вдома та набрали скажену форму.

Почався сезон для команди Гвардіоли з поразки у Суперкубку Англії від Арсеналу. Потім було 6 перемог поспіль, в тому числі — і над Севільєю в Суперкубку Європи. 

Але слід звернути увагу навіть не на це. В останніх трьох матчах МС пропускало не від найсильніших суперників. Так, забити у ворота Едерсона вдалось Шеффілду, Фулгему та чинному володарю трофея ліги конференцій Вест Гему.

А що ж можна сказати про Црвену Звезду? Чемпіон Сербії ще жодного разу не виходив із групи Ліги чемпіонів, а в минулому сезоні не змогли здолати груповий етап Ліги Європи.

Цікаво, що новачок Шахтаря Іраклій Азаров виступав за клуб із Белграда. Крім того, Црвена Звезда активно співпрацює на трансферному ринку з країною-окупантом. Так, за останні півтора року 5 футболістів здійснили трансфери на болота або у зворотному напрямку.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Манчестер Сіті: Едерсон — Вокер, Аканжі, Діаш, Гвардіол — Родрі, Сілва — Фоден, Альварес, Доку — Голанд.

Црвена Звезда: Глазер - Міяїлович, Драгович, Родич — Букарі, Крассо, Стаменич, Кангва, Мітрович — Лукіч, Олайїнка.

Не зіграють: Де Брюйне.
Під питанням: Гріліш, Ковачич, Стоунз — Фалько.

ПОТОЧНА ФОРМА

footballпрогноз 4:0
1
Рачоппі
13
Камара
17
Янко
21
Гарсія Лопес
23
Беніто
4
Аменда
20
Ньяссе
30
Лаупер
7
Угринич
15
Елія
9
Іттен
21
Бласвіх
2
Сімакан
23
Люкеба
39
Генріхс
10
Форсберг
20
Сімонс
22
Раум
24
Шлагер
44
Кампль
17
Опенда
9
Поульсен
склади команд