Група F - Груповий етап. 1 тур
19 вересня, 22:00, Груповий етап. 1 тур, Група F
ПСЖ
0
10
20
30
40
|
50
60
70
80
90
БОР
голи
49 Мбаппе
 
58 Хакімі
 
попередження
 
Шлоттербек 66
 
Джан 67
 
Р'єрсон 89
1
Матч розпочався.
14
Нмеча замість Забітцера.
49
Гол! Мбаппе реалізував пенальті - 1:0!
58
Гол! Хакімі - 2:0!
62
Фюллькруг замість Малена.
62
Ройс замість Брандта.
66
Шлоттербек - жовта.
67
Джан - жовта.
76
Байно-Гіттенс замість Джана.
76
Бенсебаїні замість Вольфа.
80
Рамуш замість Коло Муані.
80
Лі Кан замість Вітіньї.
88
Данілу замість Люки Ернандеса.
89
Р'єрсон - жовта.
90
Матч завершено.

У рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА у квартеті F на нас чекає протистояння між паризьким Парі Сен-Жермен та дортмундською Боруссією, яке пройде на стадіоні Парк де Пренс.


ПСЖ — БОРУССІЯ ДОРТМУНД

ВІВТОРОК, 19 ВЕРЕСНЯ, 22:00. ПАРК ДЕ ПРЕНС, ПАРИЖ. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ХЕСУС ХІЛЬ МАНСАНО (ІСПАНІЯ). ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO


За підсумками жеребкування група F із самого початку була визнана однією з найцікавіших та найбільш інтригуючих, адже всі чотири команди готові скласти одна одній конкуренцію за вихід до плей-оф. Однією з таких команд став Парі Сен-Жермен, який перебуває на старті нового етапу у своїй історії, ознаменований кадровою перебудовою. Очолив цю перебудову Луїс Енріке, який є прихильником стерильного володіння м'ячем, а для побудови такої гри завжди необхідний головний аспект — час.

Зрозуміло, що з сезону в сезон головною мрією ПСЖ залишається тріумф у Лізі чемпіонів, і ця мрія, як і раніше, поки що залишається нездійсненною. Але як би там не говорили про тотальне домінування парижан на внутрішній арені, старт нового сезону в Лізі 1 видався для них не дуже вдало. Дві перемоги, дві нічиї і одна поразка — поки що такі результати у Парі Сен-Жермен у чемпіонаті Франції, при цьому, як і раніше, помітна залежність команди від Кіліана Мбаппе, майбутнє якого наприкінці цієї кампанії зберігає невизначений характер через спливаючий контракт.

Дортмундська Боруссія наприкінці минулого сезону в драматичному стилі прогавила чемпіонський титул, який буквально сам йшов до неї в руки через кризу в стані головного конкурента — мюнхенської Баварії. Старт нової кампанії у внутрішній першості поки що також не обіцяє якихось неймовірних успіхів для колективу Едіна Терзича. Так, "джмелі" йдуть без поразок у перших чотирьох матчах, але при цьому вони вже двічі встигли втратити очки проти далеко не найсильніших суперників.

Між перемогами над Кельном та Фрайбургом гравці Дортмунда зіграли внічию з Бохумом та Гайденгаймом. Для тих, хто не особливо стежить за Бундеслігою: Бохум минулого сезону боровся за збереження прописки у вищому дивізіоні, а Гайденгайм – один із новачків німецької еліти. У будь-якому випадку, можна зробити висновок, що поки що і ПСЖ, і Боруссія Д далекі від своїх оптимальних кондицій і форми, від чого їх очне протистояння виглядатиме ще цікавішим та інтригуючим.

Партнер Football.ua, компанія Favbet, вважає, що фаворитом у цьому протистоянні є підопічні Луїса Енріке. Так, перемога Парі Сен-Жермен оцінюється коефіцієнтом 1,80, тоді як потенційний успіх Боруссії Дортмунд оцінюється показником 4,25. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 4,25. 


ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ


ПСЖ: Доннарумма — Хакімі, Маркіньйос, Шкрініар, Люка Ернандес — Заїр-Емері, Угарте, Вітінья — Дембеле, Рамуш, Мбаппе

Боруссія Дортмунд: Кобель — Вольф, Гуммельс, Шлоттербек, Бенсебаїні — Брандт, Джан, Забітцер — Мален, Алле, Адеємі

Не зіграють: Асенсіо, Мукіеле, Нуну Мендеш, Кімпембе, Лі Кан Ін, Ріко, Лететьє — Меньє, Рейна, Морєй

Під питанням: Фабіан Руїс — Фюллькруг, Дюранвіль


ОЧНІ ЗУСТРІЧІ 



ПОТОЧНА ФОРМА


footballпрогноз 2:1

 

99
Доннарумма
2
Хакімі
21
Ернандес
37
Шкрініар
5
Маркіньйос
10
Дембеле
17
Вітінья Феррейра
33
Заїр-Емері
4
Угарте Рібейро
23
Коло Муані
7
Мбаппе
1
Кобель
15
Гуммельс
25
Зюле
26
Р'єрсон
4
Шлоттербек
17
Вольф
19
Брандт
20
Забітцер
23
Джан
21
Мален
27
Адеємі
склади команд