Група D - Груповий етап. 1 тур
07 вересня, 22:00, Груповий етап. 1 тур, Група D
ТОТ
0
10
20
30
40
|
50
60
70
80
90
МАР
голи
76 Рішарлісон
 
81 Рішарлісон
 
попередження
53 Даєр
Баї 48
65 Сон Хин Мін
Клосс 76
видалення
 
Мбемба-Мангулу 48
1
Матч розпочався.
48
Мбамба - червона картка!
48
Баї заробив жовту.
53
Даєра попереджено.
65
Сона попереджено.
76
Клосс заробив жовту.
76
ГОООЛ! Рішарлісон відкриває рахунок! 1:0!
81
ГОООЛ! Рішарлісон оформив дубль - 2:0!
90
Матч завершено!

Тоттенгем — Марсель

Середа, 7 вересня, 22:00. Тоттенгем Хотспур Стедіум (лондон). Головний арбітр матчу — Славко Вінчіч.

Повернення Тоттенгема у груповий етап Ліги чемпіонів — дуже важлива подія для вболівальників "шпор" в усьому світі. Команда під керівництвом Антоніо Конте провела добротний минулий сезон АПЛ та заслужила на шанс зіграти у цьому змаганні. Керівництво лондонського клубу також було дуже задоволено успіхом команди на ігровому полі, та придбало італійському коучу крутих футболістів. Серед них важливо відмітити прихід Рішарлісона з Евертона, Івана Перішича вільним агентом Іва Біссума та інших.

Останній раз Тоттенгем виступав у групі ЛЧ два сезони назад, і той сезон було дійсно крутим для них. Адже хлопці Почеттіно дійшли до фіналу Ліги чемпіонів, вибивши за крок до нього Аякс у драматичному протистоянні. Але за крок до тріумфу вони поступились Ліверпулю.

В АПЛ Тоттенгем розпочав сезон достатньо добре, але по-іншому, з огляду нових придбань, бути не могло. Зараз вони йдуть на третьому місці з 14 баллами в активі. Тож цікаво буде дивитись, як гравці зможуть потягнути участь у найсильніших змаганнях світу одночасно.

Марсель теж серед тих команд, які провели цікаву трансферну кампанію. Але необхідно відзначити, що на Велодром прибув новий тренер — Ігор Тудор. Після гучного скандалу Хорхе Сампаолі, який був творцем успіху Марселя у минулому році у Лізі 1, вививши клуб у ЛЧ, пішов. А пішов тому, що керівництво не змогло придбати тих футболістів, яких він жадав бачити.

Новий тренер — нові футболісти. Алексіс Санчес виділяється серед усіх новачків. Цей гравець може допомогти команді поборотись за прохід у плей-оф, але його вік та замала ігрова практика у останні роки може стати завадою. Новачок Джордан Верету має стати цементом у середині поля для Тудора, Амін Аріт — дев'яткою при створенні небезпечних моментів. 

Орієнтовні склади:

Тоттенгем: Льоріс — Ромеро, Даєр, Ленгле, Емерсон, Сессеньон — Бентанкур, Хойб'єрг — Рішарлісон, Сон — Кейн.
Марсель: Лопес — Колашинац, Балерді, Мбемба, Клаусс, Каборе — Верету, Ронж'є, Жерсон, Ундер — Суарес.
footballпрогноз 2:0
1
Льоріс
12
Емерсон Роял
17
Крістіан Ромеро
34
Ленгле
14
Перішич
15
Даєр
30
Бентанкур
5
Гейб'єрг
10
Кейн
7
Сон Хин Мін
9
Рішарлісон
16
Лопес
3
Баї
30
Тавареш
4
Жиго
7
Клосс
99
Мбемба-Мангулу
21
Ронж'є
27
Верету
6
Гендузі
8
Жерсон
11
Суарес Чарріс