Football.ua

Клопп: Дуже вдячний містеру Індзагі за гру

Керманич Ліверпуля прокоментував вихід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.
9 March 2022, 10:10
Лига Чемпионов. Новость

Англійський Ліверпуль напередодні зумів здобути путівку до наступного раунду Ліги чемпіонів УЄФА, хоча й програв матч-відповідь міланському Інтеру на своєму полі (0:1).

Ліверпуль — Інтер 0:1 Відео голу та огляд матчу

Після закінчення гри, головний тренер "червоних" Юрген Клопп розповів про свої враження від гри його команди у звітній дуелі.

"Труднощі, із якими нам довелося зіштовхнутися сьогодні, були досить близькими до того, що я очікував. Інтер — надзвичайно якісна команда, що створена саме для таких ігор, коли перемогу треба було здобувати до останнього.

Ми не грали блискуче, проте мали відмінні нагоди. Ця стадія змагань складається з двох матчів, тому нема нічого дивного у тому, що вони виграли один з них, проте ми у підсумку пройшли далі. Уважаю, що ми мали б зіграти краще проти дуже важкого суперника.

Гра вийшла дійсно дуже цікавою. Так, ми зрештою їх програли, що не може бути круто для нас. Звісно, що ми не виходили на поле з думкою, що можемо програти.

Суперник створив нам певні труднощі, проте, якби ми використали хоча б частину своїх нагод, то виграли би без усіляких питань. Дуже багато втрат м’яча було з нашого боку. Часто м’яч знаходився у повітрі, тому гра була більше схожа на бій проти вітру.

Контрпресинг не працював належним чином. Ми завжди були десь поруч із чужим штрафним, проте недотискали суперників. Не було якогось імпульсу в нашій грі.

Я дуже вдячний містеру Індзагі за цю гру. У нього дійсно сильна команда, проти якої складно грати тактично. Проте, ми у наступному раунді — це найбільша новина на поточний день", — підсумував німецький спеціаліст.

Нагадаємо, що ще одним учасником 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА стала мюнхенська Баварія.