Football.ua

Меньян: Уся Європа знає ім’я Мілана, як і те, що цей клуб може зробити в Лізі чемпіонів

Голкіпер Мілана прокоментував вихід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.
9 March 2023, 10:40
Лига Чемпионов. Новость

Напередодні італійський Мілан утримав нічийний результат матчу на полі лондонського Тоттенгема, який дозволив йому вийти до чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Тоттенгем — Мілан 0:0 Відеоогляд матчу Ліги чемпіонів

Воротар "россонері" Майк Меньян після завершення зустрічі прокоментував здобуток своєї команди.

"Я дуже щасливий сьогодні, бо ми виграли матч, до якого ми підготувались дуже добре та з великою концентрацією. Окрім того, я повернувся на поле та радий знову побачити вболівальників Мілану.

Кожного року клуб ставить собі за меті просування в Лізі чемпіонів якнайдалі, але минуло вже багато часу з того моменту, коли ми грали на такому рівні.

Коли я вперше прибув на тренувальну базу, мене одразу повели в музей із нагородами. Уся Європа знає ім’я Мілана, як і те, що цей клуб може зробити в Лізі чемпіонів.

Чвертьфінали будуть ще не скоро, тому ми гратимемо матч за матчем та очікуватимемо жеребкування, яке визначить нашого наступного суперника. Далі граємо проти Салернітани в чемпіонаті. Треба готуватись, тому що суперник дуже непростий.

Травма змусила мене довго страждати, через що я хотів повернутись до гри якомога швидше. Але в мене були проблеми з литками, які не давали мені повернутись на поле. Подолання болю та терпіння — ось те, чому я навчався останні місяці.

ПСЖ вилетів від Баварії в паралельній грі? Мене це не обходить, бо я — гравець Мілану. Що тут ще можна додати? Я дійсно проходив підготовку в Парижі, але з того моменту вже минуло дев’ять років, і зараз мене нічого не цікавить більше за поточний клуб", — заявив французький виконавець.

Наступний матч Мілан проведе вдома проти Салернітани.