Football.ua

Клопп: Ліга чемпіонів — це не той турнір, від якого варто чекати на легкі шляхи

Наставник "червоних" поділився своїми думками після жеребкування Ліги чемпіонів.
25 August 2022, 22:18
Лига Чемпионов. Новость

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп прокоментував результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

"Перше, що треба сказати — це хороший виклик. У всіх клубів є належний рівень гри, у кожного тривала історія перемог за спиною, і я сказав би, що шанс є у всіх. Добре, що і у нас — у тому числі, тому дочекаємось його і постараємося реалізувати.

Це не той турнір, від якого варто чекати на легкі шляхи — стандарти завжди надзвичайно високі. Лише кілька років тому ми провели пару дуже важких матчів з Аяксом, регулярно потрапляємо по жеребу на Наполі, тож ми досить багато знаємо про обидві команди, і вони — про нас. Не сумніваюся, що уроки будуть зроблені і нові при цьому також з'являться.

Рейнджерс — новий суперник для нас, але нам він теж знайомий. Його доля в останні роки була по-справжньому цікавою, і він чудово впорався із завданням проходу до групового етапу, враховуючи ті команди, які стояли на шляху у відбіркових матчах. Крім цього, ми добре знайомі з парою його гравців. Райан Кент досяг значного прогресу з моменту свого переїзду в Шотландію, а Бен Девіс ще тільки починає свій шлях у складі Рейнджерс, так що буде чудово зіграти проти них.

Єдине, у чому можна бути впевненими вже зараз — це те, що кожна з шести ігор буде неймовірно завзятою та по-справжньому напруженою. Я від цього у захваті. Це гідний з футбольного погляду квартет і, як я вже сказав, гідний виклик", — наводить слова Клоппа прес-служба "червоних".

Раніше Шахтар дізнався суперників на груповому етапі Ліги чемпіонів.