Football.ua

Ліга чемпіонів. Група Н. Напередодні

Пропонуємо до вашої уваги анонс матчів третього туру групового етапу Ліги чемпіонів групи Н.
5 October 2022, 09:00
Лига Чемпионов. Анонс

Груповий етап Ліги чемпіонів повертається на стадіони та екрани телевізорів після чергових матчів у національних чемпіонатах та міжнародних змагань.

У середу, 5 вересня, між собою зіграють команди з групи Н у Лізі чемпіонів. Зокрема ПСЖ гостюватиме у Лісабоні, де зіграє проти Бенфіки, а Ювентус у Турині зіграє проти Маккабі з Хайфи.

Бенфіка — ПСЖ

Середа, 5 вересня, 22:00. Ештадіу да Луж (Лісабон). Головний арбітр матчу Хесус Мансано (Іспанія). Пряма трансляція на MEGOGO.

У третьому турі зустрінуться фаворити групи Н — Бенфіка та ПСЖ. Обидві команди прекрасно розпочали турнір, здобувши по шість очок на старті. Особливо неочікувано це було від Бенфіки.

Команда набрала тонус не тільки у єврокубковому змаганні, а і у чемпіонаті Португалії. 22 очки у перших восьми матчах дають їм право займати першу сходинку у таблиці. Останній матч лише був не таким вдалим — 0:0 проти Вікторії Гімарайнш. Але це можна списати на намагання зекономити сили перед поєдинком з грандом світового футболу — ПСЖ. До цього у ЛЧ португальці здолали впевнено Маккабі із рахунком 2:0, а після — Ювентус, який зараз далекий від найкращої форми — 2:1. Голами у тій зустрічі відзначились Маріу та Давід Нерес — один з найкращих футболістів клубу на сьогоднішній день.

Про ПСЖ завжди можна багато говорити. Але це саме той момент, коли клуб грає а максимум своїх можливостей і в них все вдається. Неймар, Мессі, Мбаппе — усі у найкращих кондиціях. А особливо Неймар, який, здається, проводить свій найкращий сезон у кар'єрі. На рахунку бразильця 11 голів та 8 асистів у 12 матчах цього сезону.  ПСЖ вже переграли Маккабі у дуже складному для них поєдинку, та Ювентус. У чемпіонаті команда Крістофа Гальтьє з 25 очками йде на першій сходинці і є головними фаворитами на перемогу у Лізі 1 та одним з головних на вікторію у Лізі чемпіонів. Перед грою проти Бенфіки в ПСЖ є втрати, але вони несуттєві, якщо дивитись на готових футболістів.

Орієнтовні склади:

Бенфіка: Влаходімос — Грімальдо, Отаменді, Сілва, Ба — Фурнандес, Флорентіну, Рафа, Маріу, Нерес — Рамос.

Не зіграють: Веріссіму, Морату, Тавареш.

ПСЖ: Доннарумма — Мукіеле, Маркіньос, Рамос, Хакімі, Мендеш — Вітінья, Руїс, Мессі, Неймар — Мбаппе.

Не зіграють: Санчеш, Пембеле, Кімпембе.

footballпрогноз 1:3

Ювентус — Маккабі Хайфа

Середа, 5 вересня, 22:00. Альянц Стедіум (Турин). Головний арбітр матчу — Сандро Шерер (Швейцарія). Пряма трансляція на MEGOGO.

Так вийшло, що саме Ювентус разом із Маккабі Хайфа не набрали ще жодного залікового балу у цьому сезоні Ліги чемпіонів. Тому цей матч вже встигли охрестити битвою аутсайдерів.

В Ювентуса дійсно не найкраща ігрова форма. Але настільки вона жахлива, щоб не перемогти Маккабі у майбутньому поєдинку? Звісно, що ні. Так, з командою Аллегрі наразі не все гаразд, футболісти грають під навантаженнями, деякі гравці досі знаходяться у лазареті, як то Поль Погба та Анхель Ді Марія, який травмується майже у кожній грі. Але навіть той резерв, який є, та молодь, якій довіряє головний тренер, мають робити різницю у грі із таким суперником. Ювентус навіть без Погба та К'єзи буде вважатись фаворитом у грі із середняком та андердогом, але на полі можуть очікувати на них сюрпризи, як це було із Монцею, наприклад. У Серії А "стара сеньйора" все ще поза топ-6, але в останньому матчі проти Болоньї проглядалась позитивна тенденція, прогрес у діях виконавців та поразуміння на полі.

Маккабі — досить непередбачувана команда, що не робить її абсолютним андердогом. Звичайно, рівнем та переліком футболістів вони поступаються усім у своїй групі, але вони також можуть демонструвати свій футбол навіть проти грандів. Це було видно у матчі проти ПСЖ у минулому матчі Ліги чемпіонів. Єдина проблема — команда не може грати надійно у захисті всі 90 хвилин. Це видно навіть у чемпіонаті Ізраїлю, де Маккабі наразі лідер після шести турів, але пропускають вони достатньо багато, як і забивають. Тому розраховувати, що клуб з Хайфи продемонструє свої зуби варто, але те, що вони не пропустять від Юве — ні.

Орієнтовні склади:

Ювентус: Щесни — Данілу — Бонуччі, Бремер, Сандро — Маккенні, Локателлі, Рабьо, Костич — Влахович, Мілік.

Не зіграють: К'єза, Кайо, Петерс, Погба.

Маккабі: Коен — Сундгрен, Батубінсіка, Голдбег, Корнуд — Лаві, Абу Фані, Ацілі, Чері, Хазіза — П'єрро.

Не зіграють: Подгоряну, Джабер.

footballпрогноз 2:0