Football.ua

Поттер: Ми здобули лише один пункт, тому розчаровані, але я дуже пишаюся тим, як діяли гравці Челсі

Головний тренер лондонців поділився думками після матчу із Зальцбургом.
15 September 2022, 16:10
Лига Чемпионов. Новость

Новий головний тренер Челсі Грем Поттер відповів на кілька питань після нічийного поєдинку проти Зальцбурга.

"У нас лише одне очко, тому ми розчаровані цим, але я дуже пишався тим, як діяли гравці Челсі. Їм теж було нелегко зі зміною тренера та всім, що з цим пов’язано, але їхня відповідь була блискучою.

Вони діяли дуже добре — професійно, чесно та відповідально, тому з точки зору зусиль це були 100 відсотків. Нам просто не вистачило цього трохи, щоб забити другий гол.

Ззаду ми грали з трійкою, а Різ і Рахім дали нам ширину. Зальцбург дуже сильний в центрі зі схемою 4-3-1-2, тож непросто грати в цій зоні, тому ми хотіли отримати небезпечну ширину. Такими були Рахім і Різ, більше крайні захисники на флангах, а вже потім гравці півзахисту.

Що б ви не робили, завжди є плюси і мінуси. Ми грали на Стемфорд Брідж, ми хотіли бути попереду. Рахім дійсно добре атакує задню лінію і він забив фантастичний гол, провів дійсно непоганий поєдинок. Різ трохи врівноважує все це, щоб ми все ще могли захищатися в четвірці, якщо нам це потрібно.

Ми не можемо брехати, це не та позиція у групі, на якій ми хочемо бути, але ми повинні відповісти. Це буде важка група, але наш склад достатньо якісний, щоб ми могли достойно відповісти у наступних матчах і ми з нетерпінням на них чекаємо".

Нагадаємо, що вчора Челсі зіграв внічию із Зальцбургом (1:1) та наразі посідає лише останнє місце у таблиці.