Football.ua

Караваєв: Фенербахче був однією з найсильніших команд, які могли потрапити Динамо

Українець поділився своїми думками після жеребкування Ліги чемпіонів.
17 June 2022, 12:41
Лига Чемпионов. Новость

Захисник київського Динамо Олександр Караваєв прокоментував результати жеребкування другого відбіркового раунду Ліги чемпіонів, за підсумками якого "біло-синім" належить зіграти з турецьким Фенербахче.

"Фенербахче зараз на підйомі. Вони фінішували другим у чемпіонаті. Це топ-клуб Туреччини. Я вважаю, що Фенербахче був однією з найсильніших команд, які нам могли потрапити під час відбору.

Експерти оцінюють шанси команд, але у кваліфікаційних раундах може статися що завгодно. Пригадую сезон, коли Аякс дійшов до півфіналу Ліги чемпіонів. Вони тоді починали з кваліфікації, і багато хто вважав їх за слабку команду, оскільки там було багато молодих гравців. Проте Аякс тоді показав результат і заявив себе на всю Європу.

Коли ми грали з ними благодійний матч та зіграли 1:1, то було приємно, що мене впізнали турецькі вболівальники на трибунах. Я не грав в основному складі, але на розминці мені аплодували. Минуло вже 4-5 років, а мене пам'ятають. Я відіграв там лише півроку. Уболівальники там дуже пристрасні. Матч у відповідь у Туреччині обіцяє бути дуже гарячим", - наводить слова Караваєва ТК Футбол 1/2/3.

Раніше повідомлялося, що Динамо вийшло з відпустки, а перші гравці вже пройшли медогляд.